(untitled) (Asamblea. Revista parlamentaria de la Asamblea de Madrid, 2006)
Recensión de la obra: SÁNCHEZ, Francisco; NOLTE, Detlef, y LLANOS, Mariana (2005). Bicameralismo, Senado y Senadores en el cono Sur Latinoamericano. Barcelona: Publicacions del Parlament de Catalunya Institut de Ciències Polítiques y Socials, adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona.